Determination of technological maturity of grapes and total phenolic compounds of grape skins in red and white cultivars during ripening by near infrared hyperspectral image: A preliminary approach

Nogales-Bueno, Julio; Hernández-Hierro, José Miguel; Rodríguez-Pulido, Francisco José; Heredia, Francisco José 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 152
Páginas: 586 - 591
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus8922-01-2022
wos8122-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2014

Journal Impact Factor (JIF): 3.391

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/123Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/72Q1T1D2
NUTRITION & DIETETICSSCIE19/77Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2014

CiteScore:

6.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science9/243Q1T1D1
Analytical Chemistry12/97Q1T1D2

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1.557

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/102Q1T1D1
Food Science11/263Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)270/2836Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
-P10-AGR6331
MICINNBES-2012-060192; BES-2009-025429
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Nogales-Bueno, JulioUniversidad de Sevilla (Spain)
2Hernández-Hierro, José MiguelUniversidad de Sevilla (Spain)
3Rodríguez-Pulido, Francisco JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
4Heredia, Francisco José Universidad de Sevilla (Spain)