Chromatic evolution of virgin olive oils submitted to an accelerated oxidation test

Ceballos, C; Moyano, MJ; Vicario, IM; Alba, J; Heredia, FJ 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2003
Volumen: 80
Número: 3
Páginas: 257 - 262
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2316-10-2021
wos2716-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2003

Factor de Impacto (SCIE): 1.067

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE25/94Q2T1D3
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE18/57Q2T1D4

SJR año:

2003

Factor de Impacto:

0.762

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)49/375Q1T1D2
Organic Chemistry52/139Q2T2D4
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# Autor Afiliación
1Ceballos, CUniversidad Nacional de Rio Cuarto (Argentina)
2Moyano, MJCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Vicario, IMUniversidad de Sevilla (Spain)
4Alba, JCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Heredia, FJ Universidad de Sevilla (Spain)