Effect of the maceration technique on the relationships between anthocyanin composition and objective color of Syrah wines

Góméz-Míguez, Manuela; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2004
Volumen: 52
Número: 16
Páginas: 5117 - 5123
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4216-10-2021
wos4116-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2004

Factor de Impacto (SCIE): 2.327

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/29Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/58Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/94Q1T1D1

SJR año:

2004

Factor de Impacto:

1.353

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)13/147Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)35/352Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Góméz-Míguez, ManuelaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)