Effect of ascorbic acid on deterioration of carotenoids and colour in ultrafrozen orange juice

Meléndez-Martínez, Antonio J.; Vicario, Isabel M.; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 22
Número: 4
Páginas: 295 - 302
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2516-10-2021
wos2116-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2009

Factor de Impacto (SCIE): 2.423

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/118Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE13/64Q1T1D3

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1.430

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/203Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)
2Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)