The Color of Olive Oils: The Pigments and Their Likely Health Benefits and Visual and Instrumental Methods of Analysis

Moyano, María José ; Heredia, Francisco J.; Meléndez-Martínez, Antonio J.

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2010
Volumen: 9
Número: 3
Páginas: 278 - 291
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5423-10-2021
wos5023-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2010

Factor de Impacto (SCIE): 2.673

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE12/128Q1T1D1

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1.090

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science24/224Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Moyano, María José CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
3Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)