Chromatic parameters and oxidation indexes for edible vegetable-oils submitted to thermal-oxidation

Sans, R. Guillén ; Pérez, Yépez; Mira, F. Heredia; Chozas, M. Guzmán

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1991
Volumen: 54
Número: 4
Páginas: 619 - 633
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus823-10-2021
wos823-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 1997

Factor de Impacto (SCIE): 0.895

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURESCIE12/112Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE27/87Q2T1D4
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE18/44Q2T2D5

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0.842

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science25/158Q1T1D2
Food Science19/142Q1T1D2
Nutrition and Dietetics9/65Q1T1D2
Biotechnology28/109Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Sans, R. Guillén Universidad de Sevilla (Spain)
2Pérez, YépezUniversidad de Sevilla (Spain)
3Mira, F. HerediaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Chozas, M. GuzmánUniversidad de Sevilla (Spain)