Faba bean protein flour obtained by densification: A sustainable method to develop protein concentrates with food applications

Felix Ángel, Manuel; Lopez-Osorio, Alejandra; Romero García, Alberto ; Guerrero Conejo, Antonio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 93
Páginas: 563 - 569
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1304-12-2021
wos1104-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2018

Factor de Impacto (SCIE): 3.714

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/135Q1T1D2

Año:

2018

CiteScore:

6.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/283Q1T1D1

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/286Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Felix Ángel, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
2Lopez-Osorio, AlejandraUniversidad de Caldas (Colombia)
3Romero García, Alberto Universidad de Sevilla (Spain)
4Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)