Effect of pH and nanoclay content on the morphology and physicochemical properties of soy protein/montmorillonite nanocomposite obtained by extrusion

Felix Ángel, Manuel ; Martinez, I.; Romero García, Alberto; Partal, P.; Guerrero Conejo, Antonio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 140
Número: 1
Páginas: 197 - 203
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2327-11-2021
wos2227-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2018

Factor de Impacto (SCIE): 6.864

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, MULTIDISCIPLINARYSCIE3/88Q1T1D1
MATERIALS SCIENCE, COMPOSITESSCIE1/25Q1T1D1

Año:

2018

CiteScore:

11.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Ceramics and Composites5/103Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering7/335Q1T1D1
Mechanical Engineering14/587Q1T1D1
Mechanics of Materials11/360Q1T1D1

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

2.499

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Ceramics and Composites4/107Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering5/347Q1T1D1
Mechanical Engineering14/610Q1T1D1
Mechanics of Materials13/361Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
"Ministerio de Economia y Competitividad" from Spanish GovernmentCTQ2015-71164-P
Andalousian Government, (Spain)TEP-6134
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Felix Ángel, Manuel Universidad de Sevilla (Spain)
2Martinez, I.Universidad de Huelva (Spain)
3Romero García, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
4Partal, P.Universidad de Huelva (Spain)
5Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)