Influence of Transglutaminase (TGase) Enzyme on Mechanical and Bioactive Properties of Crayfish Protein Gels

Felix Ángel, Manuel ; Romero García, Alberto; Rustad, T.; Guerrero Conejo, Antonio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 12
Número: 3
Páginas: 348 - 355
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus004-12-2021
wos004-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 2.051

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE53/133Q2T2D4

Año:

2017

CiteScore:

3.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science70/269Q2T1D3
Analytical Chemistry51/114Q2T2D5
Applied Microbiology and Biotechnology45/97Q2T2D5
Bioengineering68/138Q2T2D5
Biophysics60/124Q2T2D5

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.740

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science66/277Q1T1D3
Analytical Chemistry34/109Q2T1D4
Applied Microbiology and Biotechnology38/106Q2T2D4
Bioengineering51/139Q2T2D4
Biophysics50/133Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
Andalousian Government, (Spain)TEP-6134
Iceland through the EEA Financial Mechanism-
Liechtenstein through the EEA Financial Mechanism-
Norway through the EEA Financial Mechanism-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Felix Ángel, Manuel Universidad de Sevilla (Spain)
2Romero García, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
3Rustad, T.Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (Norway)
4Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)