Rheological properties and antioxidant activity of protein gels-like systems made from crayfish concentrate and hydrolysates

Felix Ángel, Manuel ; Romero García, Alberto; Rustad, T.; Guerrero Conejo, Antonio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 102
Páginas: 167 - 176
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1427-11-2021
wos1427-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 2.744

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE36/133Q2T1D3
ENGINEERING, CHEMICALSCIE44/137Q2T1D4
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGYSCIE59/161Q2T2D4

Año:

2017

CiteScore:

4.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science39/269Q1T1D2
General Chemical Engineering55/278Q1T1D2
Biotechnology74/261Q2T1D3
Biochemistry178/415Q2T2D5

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.957

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)42/309Q1T1D2
Food Science40/277Q1T1D2
Biotechnology67/266Q1T1D3
Biochemistry169/424Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
Andalousian Government, (Spain)TEP-6134
Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA Financial Mechanism-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Felix Ángel, Manuel Universidad de Sevilla (Spain)
2Romero García, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
3Rustad, T.Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (Norway)
4Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)