Assessment of the color modulation and stability of naturally copigmented anthocyanin-grape colorants with different levels of purification

Gordillo, Belén; Sigurdson, Gregory T.; Lao, Fei; González-Miret, M. Lourdes; Heredia, Francisco J. ; Giusti, M. Mónica

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 106
Páginas: 791 - 799
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1116-10-2021
wos1116-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2018

Factor de Impacto (SCIE): 3.579

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE27/135Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.328

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science24/286Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Education, Culture, and SportCAS14/00341
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Gordillo, BelénUniversidad de Sevilla (Spain)
2Sigurdson, Gregory T.The Ohio State University (United States)
3Lao, FeiThe Ohio State University (United States)
4González-Miret, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
5Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)
6Giusti, M. MónicaThe Ohio State University (United States)