Changes in antioxidant capacity and colour associated with the formation of beta-carotene epoxides and oxidative cleavage derivatives

Gurak, Poliana D.; Mercadante, Adriana Z.; González-Miret, M. L.; Heredia, Francisco J.; Meléndez-Martínez, Antonio J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 147
Páginas: 160 - 169
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1916-10-2021
wos1716-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2014

Factor de Impacto (SCIE): 3.391

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/123Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/72Q1T1D2
NUTRITION & DIETETICSSCIE19/77Q1T1D3

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1.557

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/102Q1T1D1
Food Science11/263Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)270/2836Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
CYTED112RT0445
European UnionFP7-224789
Foundation for the Support of Research of the State of Sao Paulo (FAPESP)-
Spanish program Ramon Juan de la CiervaJCI-2008-1767
Spanish program Ramon y. CajalRYC-2010-07115
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Gurak, Poliana D.Universidade Estadual de Campinas; Universidade Federal do Rio Grande do Sul (Brazil)
2Mercadante, Adriana Z.Universidade Estadual de Campinas (Brazil)
3González-Miret, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
4Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
5Meléndez-Martínez, Antonio J. Universidad de Sevilla (Spain)