Changes in antioxidant capacity and colour associated with the formation of beta-carotene epoxides and oxidative cleavage derivatives

Gurak, Poliana D.; Mercadante, Adriana Z.; González-Miret, M. L.; Heredia, Francisco J.; Meléndez-Martínez, Antonio J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 147
Páginas: 160 - 169
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1922-01-2022
wos1822-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2014

Journal Impact Factor (JIF): 3.391

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/123Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/72Q1T1D2
NUTRITION & DIETETICSSCIE19/77Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2014

CiteScore:

6.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science9/243Q1T1D1
Analytical Chemistry12/97Q1T1D2

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1.557

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/102Q1T1D1
Food Science11/263Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)270/2836Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
CYTED112RT0445
European UnionFP7-224789
Foundation for the Support of Research of the State of Sao Paulo (FAPESP)-
Spanish program Ramon Juan de la CiervaJCI-2008-1767
Spanish program Ramon y. CajalRYC-2010-07115
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Gurak, Poliana D.Universidade Estadual de Campinas; Universidade Federal do Rio Grande do Sul (Brazil)
2Mercadante, Adriana Z.Universidade Estadual de Campinas (Brazil)
3González-Miret, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
4Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
5Meléndez-Martínez, Antonio J. Universidad de Sevilla (Spain)