Effects of prefermentative skin contact conditions on colour and phenolic content of white wines

Gómez-Míguez, Ma José; González-Miret, Ma Lourdes; Hernanz, Dolores; Fernández, Ma Ángeles; Vicario, Isabel Ma; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 78
Número: 1
Páginas: 238 - 245
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5001-10-2022
wos4801-10-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2007

Journal Impact Factor (JIF): 1.848

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE15/114Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/103Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,210

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL15/154Q1T1D190,58
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY25/157Q1T1D284,39

Año:

2011

CiteScore:

4.500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/213Q1T1D1

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

1.058

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/169Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Gómez-Míguez, Ma JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
2González-Miret, Ma LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
3Hernanz, DoloresUniversidad de Huelva (Spain)
4Fernández, Ma ÁngelesUniversidad de Huelva (Spain)
5Vicario, Isabel MaUniversidad de Sevilla (Spain)
6Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)