Phenolic composition of white wines with a prefermentative maceration at experimental and industrial scale

Hernanz, Dolores; Recamales, Ángeles F.; González-Miret, M. Lourdes; Gómez-Míguez, M. José; Vicario, Isabel M.; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 80
Número: 1
Páginas: 327 - 335
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4524-09-2022
wos4024-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2007

Journal Impact Factor (JIF): 1.848

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE15/114Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/103Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,210

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL15/154Q1T1D190,58
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY25/157Q1T1D284,39

Año:

2011

CiteScore:

4.500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/213Q1T1D1

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

1.058

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/169Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Hernanz, DoloresFaculty of Experimental Sciences University of Huelva (Spain)
2Recamales, Ángeles F.Faculty of Experimental Sciences University of Huelva (Spain)
3González-Miret, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
4Gómez-Míguez, M. JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
5Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)