Effect of time and storage conditions on major volatile compounds of Zalema white wine

Recamales, Angeles F. ; Gallo, Valeria; Hernanz, Dolores; González-Miret, Maria Lourdes; Heredia, Francisco J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 34
Número: 2
Páginas: 100 - 110
Acceso abierto: Vía bronce
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1524-09-2022
wos1424-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 0.540

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE96/128Q3T3D8

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY111/157Q3T3D829,62

Año:

2011

CiteScore:

1.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Safety, Risk, Reliability and Quality50/107Q2T2D5
Food Science114/213Q3T2D6

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

0.426

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science89/232Q2T2D4
Safety, Risk, Reliability and Quality43/123Q2T2D4
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# Autor Afiliación
1Recamales, Angeles F. Universidad de Huelva (Spain)
2Gallo, ValeriaUniversidad de Huelva (Spain)
3Hernanz, DoloresUniversidad de Huelva (Spain)
4González-Miret, Maria LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
5Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)