Energy use and carbon footprint of the tomato production in heated multi-tunnel greenhouses in Almeria within an exporting agri-food system context

Pérez Neira, David ; Soler Montiel, Marta; Delgado Cabeza, Manuel; Reigada, Alicia

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 628-629
Número: 628-629
Páginas: 1627 - 1636
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3127-11-2021
wos2727-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2018

Factor de Impacto (SCIE): 5.589

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENVIRONMENTAL SCIENCESSCIE27/250Q1T1D2

Año:

2018

CiteScore:

7.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Environmental Engineering9/124Q1T1D1
Pollution10/113Q1T1D1
Environmental Chemistry17/103Q1T1D2
Waste Management and Disposal11/95Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.536

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Environmental Engineering10/122Q1T1D1
Pollution11/124Q1T1D1
Waste Management and Disposal8/96Q1T1D1
Environmental Chemistry16/103Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and InnovationCS0211-2851
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Pérez Neira, David Universidad de León (Spain)
2Soler Montiel, MartaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Delgado Cabeza, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
4Reigada, AliciaUniversidad de Sevilla (Spain)