Determination of hydroxytyrosol produced by winemaking yeasts during alcoholic fermentation using a validated UHPLC-HRMS method

Álvarez-Fernández, M. Antonia; Fernández-Cruz, E.; Cantos-Villar, E.; Troncoso, Ana M.; García-Parrilla, M. Carmen 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 242
Número: 1
Páginas: 345 - 351
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1322-01-2022
wos1222-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 5.399

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/135Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/86Q1T1D2

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/74Q1T1D197,97
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/162Q1T1D197,84
NUTRITION & DIETETICS4/104Q1T1D196,63

Año:

2018

CiteScore:

9.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry10/112Q1T1D1
Food Science6/283Q1T1D1

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.768

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/117Q1T1D1
Food Science8/286Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)193/2775Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Educacion, Cultura y DeporteFPU13/04820
Spanish Government (Gobierno de Espana, Ministerio de Economia y Competitividad)AGL201347300-C3-2-R; AGL 2016-77505-C3-2R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Álvarez-Fernández, M. AntoniaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Fernández-Cruz, E.Universidad de Sevilla (Spain)
3Cantos-Villar, E.Instituto de Investigacion y Formacion Agraria y Pesquera (Spain)
4Troncoso, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
5García-Parrilla, M. Carmen Universidad de Sevilla (Spain)