Effect of gluconic acid submerged fermentation of strawberry puree on amino acids and biogenic amines profile

Ordóñez, José L.; Cañete-Rodríguez, Ana M.; Callejón, Raquel M.; Santos-Dueñas, M. Inés; Troncoso, Ana M.; García-García, Isidoro; García-Parrilla, M. Carmen 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 41
Número: 2
Páginas: e12787 (1) - 8
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus321-05-2022
wos321-05-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 1.510

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE77/133Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,480

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY89/157Q3T2D643,63

Año:

2017

CiteScore:

1.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science119/269Q2T2D5
General Chemical Engineering124/278Q2T2D5
General Chemistry195/369Q3T2D6

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.499

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)102/309Q2T1D4
Chemistry (miscellaneous)155/417Q2T2D4
Food Science100/277Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation of the Spanish GovernmentAGL2010-22152-C03-01; AGL2010-22152-C03-03
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ordóñez, José L.Universidad de Sevilla (Spain)
2Cañete-Rodríguez, Ana M.Universidad de Cordoba (Spain)
3Callejón, Raquel M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Santos-Dueñas, M. InésUniversidad de Cordoba (Spain)
5Troncoso, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
6García-García, IsidoroUniversidad de Cordoba (Spain)
7García-Parrilla, M. Carmen Universidad de Sevilla (Spain)