Melatonin and derived L-tryptophan metabolites produced during alcoholic fermentation by different wine yeast strains

Fernández-Cruz, E.; Álvarez-Fernández, M. A.; Valero, E.; Troncoso, A. M.; García-Parrilla, M. C. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 217
Páginas: 431 - 437
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4015-01-2022
wos4015-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 4.946

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/72Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/133Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE11/83Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2017

CiteScore:

8.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/114Q1T1D1
Food Science5/269Q1T1D1

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.793

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/109Q1T1D1
Food Science8/277Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)194/2765Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessAGL2013-47300-C3-2-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Fernández-Cruz, E.Universidad de Sevilla (Spain)
2Álvarez-Fernández, M. A.Universidad de Sevilla (Spain)
3Valero, E.Universidad Pablo de Olavide (Spain)
4Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
5García-Parrilla, M. C. Universidad de Sevilla (Spain)