Evolution of phenolic compounds during an experimental aging in wood of sherry vinegar

Tesfaye, Wendu; Morales, M. Lourdes; García-Parrilla, M. Carmen; Troncoso, Ana M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2002
Volumen: 50
Número: 24
Páginas: 7053 - 7061
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4915-01-2022
wos4315-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2002

Journal Impact Factor (JIF): 1.915

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/28Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE4/92Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/59Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2002

Factor de Impacto:

1.225

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)14/144Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)42/350Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Tesfaye, WenduUniversidad de Sevilla (Spain)
2Morales, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
3García-Parrilla, M. CarmenUniversidad de Sevilla (Spain)
4Troncoso, Ana M. Universidad de Sevilla (Spain)