Changes in phenolic composition of wines submitted to in vitro dissolution tests

Martinez-Ortega, MV; Garcia-Parrilla, MC; Troncoso, AM 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2001
Volumen: 73
Número: 1
Páginas: 11 - 16
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2022-01-2022
wos2122-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2001

Journal Impact Factor (JIF): 1.156

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/94Q1T1D3
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE19/58Q2T1D4
NUTRITION & DIETETICSSCIE27/50Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2001

Factor de Impacto:

0.785

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/147Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)291/2823Q1T1D2
Analytical Chemistry28/82Q2T2D4
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# Autor Afiliación
1Martinez-Ortega, MVUniversidad de Sevilla (Spain)
2Garcia-Parrilla, MCUniversidad de Sevilla (Spain)
3Troncoso, AM Universidad de Sevilla (Spain)