Influence of enological practices on the antioxidant activity of wines

Villaño, D.; Fernández-Pachón, M. S.; Troncoso, A. M.; García-Parrilla, M. C. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2006
Volumen: 95
Número: 3
Páginas: 394 - 404
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus11322-01-2022
wos11122-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2006

Journal Impact Factor (JIF): 2.433

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/58Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/96Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE17/55Q2T1D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2006

Factor de Impacto:

1.395

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/155Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)182/2719Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Villaño, D.Universidad de Sevilla (Spain)
2Fernández-Pachón, M. S.Universidad de Sevilla (Spain)
3Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
4García-Parrilla, M. C. Universidad de Sevilla (Spain)