The phenolic composition of red wine vinegar produced in barrels made from different woods

Cerezo, Ana B.; Tesfaye, Wendu; Torija, M. Jesús; Mateo, Estíbaliz; García-Parrilla, M. Carmen; Troncoso, Ana M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2008
Volumen: 109
Número: 3
Páginas: 606 - 615
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6722-01-2022
wos6622-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2008

Journal Impact Factor (JIF): 2.696

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/61Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/107Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE17/59Q2T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2008

Factor de Impacto:

1.470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/190Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)186/2742Q1T1D1
Analytical Chemistry11/87Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Cerezo, Ana B.Universidad de Sevilla (Spain)
2Tesfaye, WenduUniversidad de Sevilla (Spain)
3Torija, M. JesúsUniversitat Rovira i Virgili (Spain)
4Mateo, EstíbalizUniversitat Rovira i Virgili (Spain)
5García-Parrilla, M. CarmenUniversidad de Sevilla (Spain)
6Troncoso, Ana M. Universidad de Sevilla (Spain)