Improvement of Wine Vinegar Elaboration and Quality Analysis: Instrumental and Human Sensory Evaluation

Tesfaye, W.; Morales, M. L.; Garcia-Parrilla, M. C.; Troncoso, A. M. 

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2009
Volumen: 25
Número: 2
Páginas: 142 - 156
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1015-01-2022
wos815-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 1.324

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE45/118Q2T2D4
NUTRITION & DIETETICSSCIE45/66Q3T3D7

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY87/157Q3T2D644,90
NUTRITION & DIETETICS70/101Q3T3D731,19

Año:

2011

CiteScore:

2.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science47/213Q1T1D3
General Chemical Engineering55/257Q1T1D3

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

0.986

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)41/329Q1T1D2
Food Science26/203Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Tesfaye, W.Universidad de Sevilla (Spain)
2Morales, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
3Garcia-Parrilla, M. C.Universidad de Sevilla (Spain)
4Troncoso, A. M. Universidad de Sevilla (Spain)