Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Hyperspectral Imaging in Tandem with R Statistics and Image Processing for Detection and Visualization of pH in Japanese Big Sausages Under Different Storage Conditions

Feng, Chao Hui ; Makino, Yoshio ; Yoshimura, Masatoshi; Thuyet, Dang Quoc; García-Martín, Juan Francisco

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 83
Número: 2
Páginas: 358 - 366
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet002-04-2024
scopus2120-04-2024
wos1920-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 2,081

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE56/135Q2T2D5

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 0,830

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY51/162Q2T1D468,83

Año:

2018

CiteScore:

3,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science74/283Q2T1D3

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

0,783

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science67/286Q1T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Japan Society for the Promotion of ScienceP16104
JSPS16F16104
key research project Meat Processing Key Laboratory of Sichuan Province - Chengdu Univ15-R06
National Natural Science Foundation of China31501550
Natural Science Foundation of Sichuan Provincial Dept. of Education16ZA0033
Talent Project from Sichuan Agricultural Univ.03120301
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Feng, Chao Hui Sichuan Agricultural University; Chengdu University; Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
2Makino, Yoshio Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
3Yoshimura, MasatoshiGraduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
4Thuyet, Dang QuocGraduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan)
5García-Martín, Juan FranciscoUniversidad de Sevilla (Spain)