Comparative Study of the Enological Potential of Different Winemaking Byproducts: Implications in the Antioxidant Activity and Color Expression of Red Wine Anthocyanins in a Model Solution

Jara-Palacios, M. José; Gordillo, Belén; González-Miret, M. Lourdes; Hernanz, Dolores; Escudero-Gilete, M. Luisa; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 62
Número: 29
Páginas: 6975 - 6983
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2516-10-2021
wos2316-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2014

Factor de Impacto (SCIE): 2.912

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/56Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE11/72Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/123Q1T1D2

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1.267

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)27/239Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)51/420Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Consejeria de Economia, Innovacion, Ciencia y Empleo, Junta de AndaluciaP10-AGR-6331/AGR02893
Ministerio de Ciencia e InnovacionAGL2011-30254-C02-02
Ministerio de Educacion (FPU predoctoral grant)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Jara-Palacios, M. JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
2Gordillo, BelénUniversidad de Sevilla (Spain)
3González-Miret, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
4Hernanz, DoloresUniversidad de Sevilla (Spain)
5Escudero-Gilete, M. LuisaUniversidad de Sevilla (Spain)
6Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)