Influence of the refrigeration technique on the colour and phenolic composition of syrah red wines obtained by pre-fermentative cold maceration

Heredia, F. J. ; Escudero-Gilete, M. L.; Hernanz, D.; Gordillo, B.; Meléndez-Martínez, A. J.; Vicario, I. M.; González-Miret, M. L.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2010
Volumen: 118
Número: 2
Páginas: 377 - 383
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5216-10-2021
wos5116-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2010

Factor de Impacto (SCIE): 3.458

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/70Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/128Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE13/70Q1T1D2

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1.981

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/94Q1T1D1
Food Science3/224Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)139/2774Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Ciencia y Tecnologia (Government of Spain)AGL2003-02972
Vinicola del Condado Winery (Huelva, Spain)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Heredia, F. J. Universidad de Sevilla (Spain)
2Escudero-Gilete, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
3Hernanz, D.Universidad de Huelva (Spain)
4Gordillo, B.Universidad de Sevilla (Spain)
5Meléndez-Martínez, A. J.Universidad de Sevilla (Spain)
6Vicario, I. M.Universidad de Sevilla (Spain)
7González-Miret, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)