A novel and enhanced approach for the assessment of the total carotenoid content of foods based on multipoint spectroscopic measurements

Meléndez-Martínez, A. J.; Ayala, F.; Echávarri, J. F.; Negueruela, A. I.; Escudero-Gilete, M. L.; González-Miret, M. L.; Vicario, I. M.; Heredia, F. J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 126
Número: 4
Páginas: 1862 - 1869
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1016-10-2021
wos1016-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2011

Factor de Impacto (SCIE): 3.655

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE3/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/128Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE15/74Q1T1D3

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.911

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/97Q1T1D1
Food Science2/232Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)166/2811Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Meléndez-Martínez, A. J.Universidad de Sevilla (Spain)
2Ayala, F.Universidad de La Rioja (Spain)
3Echávarri, J. F.Universidad de La Rioja (Spain)
4Negueruela, A. I.Universidad de Zaragoza, Facultad de Veterinaria (Spain)
5Escudero-Gilete, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
6González-Miret, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
7Vicario, I. M.Universidad de Sevilla (Spain)
8Heredia, F. J. Universidad de Sevilla (Spain)