Chromatic characterisation of Moroccan honeys by diffuse reflectance and tristimulus colorimetry - Non-uniform and uniform colour spaces

Terrab, A.; Díez, M. J.; Heredia, F. J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2002
Volumen: 8
Número: 4
Páginas: 189 - 195
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet018-01-2023
scopus2121-01-2023
wos021-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2002

Journal Impact Factor (JIF): 0.409

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE42/59Q3T3D8
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE65/92Q3T3D8

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED42/73Q3T2D643,15
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY90/157Q3T2D642,99

Año:

2011

CiteScore:

1.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering81/269Q2T1D4
General Chemical Engineering102/257Q2T2D4
Food Science91/213Q2T2D5
General Medicine1974/3161Q3T2D7

SJR año:

2002

Factor de Impacto:

0.351

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering70/295Q1T1D3
Chemical Engineering (miscellaneous)108/374Q2T1D3
Food Science70/149Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1Terrab, A.Universidad de Sevilla (Spain)
2Díez, M. J.Universidad de Sevilla (Spain)
3Heredia, F. J. Universidad de Sevilla (Spain)