Preparation and antioxidant activity of tyrosyl and homovanillyl ethers

Madrona, A.; Pereira-Caro, G.; Bravo, L.; Mateos, R.; Espartero, J. L. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 129
Número: 3
Páginas: 1169 - 1178
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2122-01-2022
wos2022-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 3.655

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE3/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/128Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE15/74Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.911

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/97Q1T1D1
Food Science2/232Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)166/2811Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
CSIC-IFAPA110105090014
Research National Institute of Food, Agriculture and Technology (INIA)RTA2007-000036-00-00
Spanish Ministry of Science and Innovation (CICYT)AGL2007-66373/ALI; CSD2007-00063
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Madrona, A.Universidad de Sevilla (Spain)
2Pereira-Caro, G.Instituto de Investigacion y Formacion Agraria y Pesquera (Spain)
3Bravo, L.CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN) (Spain)
4Mateos, R.CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN) (Spain)
5Espartero, J. L. Universidad de Sevilla (Spain)