Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Determination of phenols, flavones, and lignans in virgin olive oils by solid-phase extraction and high-performance liquid chromatography with diode array ultraviolet detection

Mateos, R; Espartero, JL; Trujillo, M; Rios, JJ; Leon-Camacho, M; Alcudia, F; Cert, A 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2001
Volumen: 49
Número: 5
Páginas: 2185 - 2192
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus45723-03-2024
wos42523-03-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2001

Journal Impact Factor (JIF): 1,576

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/28Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/94Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/58Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2001

Factor de Impacto:

1,044

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)14/139Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)55/339Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1Mateos, RCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Espartero, JLUniversidad de Sevilla (Spain)
3Trujillo, MUniversidad de Sevilla (Spain)
4Rios, JJCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Leon-Camacho, MCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
6Alcudia, FUniversidad de Sevilla (Spain)
7Cert, A CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)