Antioxidant effect of phenolic compounds, alpha-tocopherol, and other minor components in virgin olive oil

Mateos, Raquel; Domínguez, Manuel M.; Espartero, José Luis; Cert, Arturo 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2003
Volumen: 51
Número: 24
Páginas: 7170 - 7175
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus14922-01-2022
wos13322-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2003

Journal Impact Factor (JIF): 2.102

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/29Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/94Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/57Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2003

Factor de Impacto:

1.152

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)17/143Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)46/353Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Mateos, RaquelCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Domínguez, Manuel M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Espartero, José LuisUniversidad de Sevilla (Spain)
4Cert, Arturo CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)