Improving the color and aging aptitude of Syrah wines in warm climate by wood-grape mix maceration

Cejudo-Bastante, María Jesús; Rivero-Granados, Francisco J.; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 243
Número: 4
Páginas: 575 - 582
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1001-10-2022
wos1101-10-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 1.919

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE61/133Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83

Año:

2017

CiteScore:

3.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering67/328Q1T1D3
Food Science75/269Q2T1D3
Biotechnology104/261Q2T2D4
General Chemistry129/369Q2T2D4
Biochemistry250/415Q3T2D7

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.737

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering66/334Q1T1D2
Food Science68/277Q1T1D3
Chemistry (miscellaneous)112/417Q2T1D3
Biotechnology87/266Q2T1D4
Biochemistry225/424Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Economia y CompetitividadAGL2014-58486-C2
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, María JesúsUniversidad de Sevilla (Spain)
2Rivero-Granados, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
3Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)