Pre-fermentative addition of an enzymatic grape seed hydrolysate in warm climate winemaking. Effect on the differential colorimetry, copigmentation and polyphenolic profiles

Cejudo-Bastante, María Jesús; Rodríguez-Morgado, Bruno; Jara-Palacios, M. José; Rivas-Gonzalo, Julián C.; Parrado, Juan; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 209
Páginas: 348 - 357
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1523-10-2021
wos1523-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2016

Factor de Impacto (SCIE): 4.529

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/72Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/130Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/81Q1T1D2

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1.731

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/107Q1T1D1
Food Science9/273Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)217/2799Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Consejeria de Ciencia, Innovacion y Empresa, Junta de Andalucia, SpainP10-AGR06331
Ministerio de Economia y Competitividad, SpainAGL2014-58486-C2
V Plan Propio de investigacion de la Universidad de Sevilla, Spain-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, María JesúsUniversidad de Sevilla (Spain)
2Rodríguez-Morgado, BrunoUniversidad de Sevilla (Spain)
3Jara-Palacios, M. JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
4Rivas-Gonzalo, Julián C.Universidad de Salamanca (Spain)
5Parrado, JuanUniversidad de Sevilla (Spain)
6Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)