Potential use of new Colombian sources of betalains. Color stability of ulluco (Ullucus tuberosus) extracts under different pH and thermal conditions

Cejudo-Bastante, María Jesús; Hurtado, Nelson; Mosquera, Natalia; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 64
Páginas: 465 - 471
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2701-10-2022
wos2101-10-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2014

Journal Impact Factor (JIF): 2.818

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE15/123Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY20/157Q1T1D287,58

Año:

2014

CiteScore:

5.200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/243Q1T1D1

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1.487

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/263Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Consejeria de Economia, Innovacion y Ciencia, Junta de Andalucia, SpainP11-AGR-7843
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, María JesúsUniversidad de Sevilla (Spain)
2Hurtado, NelsonUniversidad de Nariño (Colombia)
3Mosquera, NataliaUniversidad de Nariño (Colombia)
4Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)