Application of the differential colorimetry and polyphenolic profile to the evaluation of the chromatic quality of Tempranillo red wines elaborated in warm climate. Influence of the presence of oak wood chips during fermentation

Gordillo, Bélen; Cejudo-Bastante, María Jesús; Rodríguez-Pulido, Francísco J.; Lourdes González-Miret, M.; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 141
Número: 3
Páginas: 2184 - 2190
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3316-10-2021
wos3216-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2013

Factor de Impacto (SCIE): 3.259

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/123Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/71Q1T1D2
NUTRITION & DIETETICSSCIE22/79Q2T1D3

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

1.554

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/251Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)275/2852Q1T1D1
Analytical Chemistry11/102Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Consejeria de Ciencia, Innovacion y Empresa, Junta de Andalucia, SpainP10-AGR06331
Ministerio de Ciencia e InnovacionAGL2011-30254-C02-02
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Gordillo, BélenUniversidad de Sevilla (Spain)
2Cejudo-Bastante, María JesúsUniversidad de Sevilla (Spain)
3Rodríguez-Pulido, Francísco J.Universidad de Sevilla (Spain)
4Lourdes González-Miret, M.Universidad de Sevilla (Spain)
5Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)