Improvement of Cencibel Red Wines by Oxygen Addition after Malolactic Fermentation: Study on Color-Related Phenolics, Volatile Composition, and Sensory Characteristics

Cejudo-Bastante, Maria Jesús ; Hermosín-Gutiérrez, Isidro; Pérez-Coello, Maria Soledad

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2012
Volumen: 60
Número: 23
Páginas: 5962 - 5973
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1124-09-2022
wos1124-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2012

Journal Impact Factor (JIF): 2.906

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/57Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE12/71Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE15/124Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2012

CiteScore:

5.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences16/152Q1T1D2
General Chemistry51/359Q1T1D2
General Medicine758/3199Q1T1D3

SJR año:

2012

Factor de Impacto:

1.408

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)26/226Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)50/417Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Junta de Comunidades de Castilla-La ManchaPII2109-0245-6646
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, Maria Jesús Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
2Hermosín-Gutiérrez, IsidroUniversidad de Castilla-La Mancha (Spain)
3Pérez-Coello, Maria SoledadUniversidad de Castilla-La Mancha (Spain)