Characterization and differentiation of high quality vinegars by stir bar sorptive extraction coupled to gas chromatography-mass spectrometry (SBSE-GC-MS)

Marrufo-Curtido, A.; Cejudo-Bastante, M. J.; Durán-Guerrero, E. ; Castro-Mejías, R.; Natera-Marín, R.; Chinnici, F.; García-Barroso, C.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2012
Volumen: 47
Número: 2
Páginas: 332 - 341
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3824-09-2022
wos3124-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2012

Journal Impact Factor (JIF): 2.546

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE22/124Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2012

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/223Q1T1D1

SJR año:

2012

Factor de Impacto:

1.547

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/238Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Marrufo-Curtido, A.Universidad de Cadiz (Spain)
2Cejudo-Bastante, M. J.Universidad de Cadiz (Spain)
3Durán-Guerrero, E. Universidad de Cadiz (Spain)
4Castro-Mejías, R.Universidad de Cadiz (Spain)
5Natera-Marín, R.Universidad de Cadiz (Spain)
6Chinnici, F.Alma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy)
7García-Barroso, C.Universidad de Cadiz (Spain)