Effects of hyper-oxygenation and storage of Macabeo and Airen white wines on their phenolic and volatile composition

Cejudo-Bastante, M. J. ; Pérez-Coello, M. S.; Pérez-Juan, P. M.; Hermosín-Gutiérrez, I.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2012
Volumen: 234
Número: 1
Páginas: 87 - 99
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus924-09-2022
wos924-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2012

Journal Impact Factor (JIF): 1.436

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE52/124Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83

Año:

2012

CiteScore:

2.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering41/280Q1T1D2
Food Science53/223Q1T1D3
General Chemistry111/359Q2T1D4
Biotechnology100/215Q2T2D5
Biochemistry226/358Q3T2D7

SJR año:

2012

Factor de Impacto:

0.862

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science44/238Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering42/318Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)92/417Q1T1D3
Biotechnology73/241Q2T1D4
Biochemistry178/389Q2T2D5
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Agencia Código de Proyecto
Junta de Comunidades de Castilla-La ManchaPII2109-0245-6646
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, M. J. Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
2Pérez-Coello, M. S.Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
3Pérez-Juan, P. M.Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
4Hermosín-Gutiérrez, I.Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)