Combined Effects of Prefermentative Skin Maceration and Oxygen Addition of Must on Color-Related Phenolics, Volatile Composition, and Sensory Characteristics of Airen White Wine

Cejudo-Bastante, María Jesús ; Castro-Vázquez, Lucía; Hermosín-Gutiérrez, Isidro; Pérez-Coello, María Soledad

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 59
Número: 22
Páginas: 12171 - 12182
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3524-09-2022
wos3524-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 2.823

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE3/57Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE12/71Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE14/128Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.389

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)24/215Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)45/413Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Junta de Comunidades de Castilla-La ManchaPII2109-0245-6646
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, María Jesús Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
2Castro-Vázquez, LucíaUniversidad de Castilla-La Mancha (Spain)
3Hermosín-Gutiérrez, IsidroUniversidad de Castilla-La Mancha (Spain)
4Pérez-Coello, María SoledadUniversidad de Castilla-La Mancha (Spain)