Micro-oxygenation and oak chip treatments of red wines: Effects on colour-related phenolics, volatile composition and sensory characteristics. Part II: Merlot wines

Cejudo-Bastante, María Jesús ; Hermosín-Gutiérrez, Isidro; Pérez-Coello, María Soledad

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 124
Número: 3
Páginas: 738 - 748
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4424-09-2022
wos4224-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 3.655

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE3/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/128Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE15/74Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.911

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/97Q1T1D1
Food Science2/232Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)166/2811Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Junta de Comunidades de Castilla-La ManchaPII2109-0245-6646
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, María Jesús Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
2Hermosín-Gutiérrez, IsidroUniversidad de Castilla-La Mancha (Spain)
3Pérez-Coello, María SoledadUniversidad de Castilla-La Mancha (Spain)