Effect of wine micro-oxygenation treatment and storage period on colour-related phenolics, volatile composition and sensory characteristics

Cejudo-Bastante, M. J. ; Pérez-Coello, M. S.; Hermosín-Gutiérrez, I.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 44
Número: 4
Páginas: 866 - 874
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4824-09-2022
wos4124-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 2.545

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE18/128Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2011

CiteScore:

4.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science15/213Q1T1D1

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.455

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/232Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Junta de Comunidades de Castilla-La ManchaPII2109-0245-6646
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, M. J. Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
2Pérez-Coello, M. S.Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
3Hermosín-Gutiérrez, I.Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)