Assessment of interfacial viscoelastic properties of Faba bean (Vicia faba) protein-adsorbed O/W layers as a function of pH

Felix Angel, Manuel; Romero García, Alberto; Carrera-Sanchez, Cecilio; Guerrero Conejo, Antonio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 90
Páginas: 353 - 359
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1604-12-2021
wos1704-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 7.053

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/139Q1T1D1

Año:

2019

CiteScore:

10.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/299Q1T1D1
General Chemical Engineering14/281Q1T1D1
General Chemistry33/398Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

2.160

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)11/322Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)32/435Q1T1D1
Food Science8/301Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Andalusian GovernmentTEP-6134
University of SevilleII.5
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Felix Angel, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
2Romero García, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
3Carrera-Sanchez, CecilioUniversidad de Sevilla (Spain)
4Guerrero Conejo, Antonio Universidad de Sevilla (Spain)