Bioaccesibility of Cylindrospermopsin from cooked fish muscle after the application of an in vitro digestion model and its bioavailability

Maisanaba, Sara ; Saladino, Federica; Font, Guillermina; Jos, Ángeles; Cameán, Ana M.; Meca, Giuseppe

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 110
Páginas: 360 - 370
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus621-05-2022
wos621-05-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3.977

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/133Q1T1D1
TOXICOLOGYSCIE15/94Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,390

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY15/157Q1T1D190,76
TOXICOLOGY10/96Q1T1D290,10

Año:

2017

CiteScore:

6.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/269Q1T1D1
Toxicology11/113Q1T1D1

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.144

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science31/277Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)471/2765Q1T1D2
Toxicology25/116Q1T1D3
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Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessAGL2016-77610R
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO/FEDER, UE)AGL2015-64558-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Maisanaba, Sara Universidad de Sevilla (Spain)
2Saladino, FedericaUniversity of Valencia (Spain)
3Font, GuillerminaUniversity of Valencia (Spain)
4Jos, ÁngelesUniversidad de Sevilla (Spain)
5Cameán, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Meca, GiuseppeUniversity of Valencia (Spain)