Influence of Cooking (Microwaving and Broiling) on Cylindrospermopsin Concentration in Muscle of Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and Characterization of Decomposition Products

Prieto, Ana I.; Guzmán-Guillén, Remedios ; Valderrama-Fernández, Rocío; Jos, Ángeles; Cameán, Ana M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 9
Número: 6
Páginas: 177 - 190
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1015-01-2022
wos915-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3.273

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE21/133Q1T1D2
TOXICOLOGYSCIE25/94Q2T1D3

Año:

2017

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health, Toxicology and Mutagenesis29/115Q1T1D3
Toxicology40/113Q2T2D4

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.955

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health, Toxicology and Mutagenesis30/114Q2T1D3
Toxicology36/116Q2T1D4
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Economia y Competitividad of SpainAGL2015-64558-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Prieto, Ana I.Universidad de Sevilla (Spain)
2Guzmán-Guillén, Remedios Universidad de Sevilla (Spain)
3Valderrama-Fernández, RocíoUniversidad de Sevilla (Spain)
4Jos, ÁngelesUniversidad de Sevilla (Spain)
5Cameán, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)