New advances in active packaging incorporated with essential oils or their main components for food preservation

Maisanaba, S.; Llana-Ruiz-Cabello, M.; Gutiérrez-Praena, D. ; Pichardo, S.; Puerto, M.; Prieto, A. I.; Jos, A.; Cameán, A. M.

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2017
Volumen: 33
Número: 5
Páginas: 447 - 515
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5015-01-2022
wos4915-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3.100

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE28/133Q1T1D3
NUTRITION & DIETETICSSCIE35/83Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY87/157Q3T2D644,90
NUTRITION & DIETETICS70/101Q3T3D731,19

Año:

2017

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science32/269Q1T1D2
General Chemical Engineering49/278Q1T1D2

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.937

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)45/309Q1T1D2
Food Science42/277Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Junta de AndaluciaAGR-7252
Spanish Ministry of Science and Innovation - FEDER fundsAGL2012-38357-C02-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Maisanaba, S.Universidad de Sevilla (Spain)
2Llana-Ruiz-Cabello, M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Gutiérrez-Praena, D. Universidad de Sevilla (Spain)
4Pichardo, S.Universidad de Sevilla (Spain)
5Puerto, M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Prieto, A. I.Universidad de Sevilla (Spain)
7Jos, A.Universidad de Sevilla (Spain)
8Cameán, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)