Genotoxicity assessment of propyl thiosulfinate oxide, an organosulfur compound from Allium extract, intended to food active packaging

Mellado-García, P.; Maisanaba, S.; Puerto, M.; Llana-Ruiz-Cabello, M.; Prieto, A. I.; Marcos, R.; Pichardo, S.; Cameán, A. M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 86
Páginas: 365 - 373
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1522-01-2022
wos1522-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2015

Journal Impact Factor (JIF): 3.584

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/125Q1T1D2
TOXICOLOGYSCIE15/90Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,390

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY15/157Q1T1D190,76
TOXICOLOGY10/96Q1T1D290,10

Año:

2015

CiteScore:

7.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science10/248Q1T1D1
Toxicology12/111Q1T1D2

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

1.202

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science30/267Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)438/2816Q1T1D2
Toxicology25/115Q1T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Junta de AndaluciaAGR-7252
Spanish Ministry of Science and Innovation - FEDER fundsAGL2012-38357-C02-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Mellado-García, P.Universidad de Sevilla (Spain)
2Maisanaba, S.Universidad de Sevilla (Spain)
3Puerto, M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Llana-Ruiz-Cabello, M.Universidad de Sevilla (Spain)
5Prieto, A. I.Universidad de Sevilla (Spain)
6Marcos, R.Universitat Autònoma de Barcelona (Spain)
7Pichardo, S.Universidad de Sevilla (Spain)
8Cameán, A. M. Universidad de Sevilla (Spain)