Presence and bioaccumulation of microcystins and cylindrospermopsin in food and the effectiveness of some cooking techniques at decreasing their concentrations: A review

Gutierrez-Praena, D; Jos, A; Pichardo, S; Moreno, IM; Camean, AM 

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2013
Volumen: 53
Páginas: 139 - 152
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6515-01-2022
wos6315-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2013

Journal Impact Factor (JIF): 2.610

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE21/123Q1T1D2
TOXICOLOGYSCIE34/87Q2T2D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,390

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY15/157Q1T1D190,76
TOXICOLOGY10/96Q1T1D290,10

Año:

2013

CiteScore:

5.200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/238Q1T1D1
Toxicology27/111Q1T1D3

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

1.020

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science37/251Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)542/2852Q1T1D2
Toxicology37/118Q2T1D4
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Agencia Código de Proyecto
Junta de AndaluciaP09-AGR-4672
Spanish Ministerio de Ciencia e Innovacion (CICYT)AGL2009-10026ALI
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Gutierrez-Praena, DUniversidad de Sevilla (Spain)
2Jos, AUniversidad de Sevilla (Spain)
3Pichardo, SUniversidad de Sevilla (Spain)
4Moreno, IMUniversidad de Sevilla (Spain)
5Camean, AM Universidad de Sevilla (Spain)