Effects of thermal treatments during cooking, microwave oven and boiling, on the unconjugated microcystin concentration in muscle of fish (Oreochromis niloticus)

Guzmán-Guillén, Remedios; Prieto, Ana I.; Moreno, Isabel; Soria, M. Eugenia; Cameán, Ana M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 49
Número: 9
Páginas: 2060 - 2067
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2315-01-2022
wos2215-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 2.999

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/128Q1T1D2
TOXICOLOGYSCIE25/83Q2T1D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,390

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY15/157Q1T1D190,76
TOXICOLOGY10/96Q1T1D290,10

Año:

2011

CiteScore:

5.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science10/213Q1T1D1
Toxicology21/108Q1T1D2

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.124

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science28/232Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)414/2811Q1T1D2
Toxicology25/115Q1T1D3
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Agencia Código de Proyecto
Spanish Comision Interministerial de Ciencia y TecnologiaAGL 2006-06523/ALI
University of Sevilla-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Guzmán-Guillén, RemediosUniversidad de Sevilla (Spain)
2Prieto, Ana I.Universidad de Sevilla (Spain)
3Moreno, IsabelUniversidad de Sevilla (Spain)
4Soria, M. EugeniaUniversidad de Sevilla (Spain)
5Cameán, Ana M. Universidad de Sevilla (Spain)