Differentiation of sparkling wines (cava and champagne) according to their mineral content

Jos, A.; Moreno, I.; González, A. G.; Repetto, G.; Cameán, A. M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2004
Volumen: 63
Número: 2
Páginas: 377 - 382
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus7022-01-2022
wos6722-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2004

Journal Impact Factor (JIF): 2.532

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, ANALYTICALSCIE13/70Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,410

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, ANALYTICAL11/93Q1T1D288,71

Año:

2011

CiteScore:

5.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Chemistry35/351Q1T1D1
General Medicine541/3161Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.152

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry16/117Q1T1D2
Spectroscopy11/71Q1T1D2
Biochemistry128/439Q2T1D3
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# Autor Afiliación
1Jos, A.Universidad de Sevilla (Spain)
2Moreno, I.Universidad de Sevilla (Spain)
3González, A. G.Universidad de Sevilla (Spain)
4Repetto, G.Instituto de Farmacologia y Toxicologia (Spain)
5Cameán, A. M. Universidad de Sevilla (Spain)